Cukier krzepi, pyry lepiej!
Cukier krzepi, pyry lepiej!
W związku z zaplanowaną na 6 października imprezą „Poznańska Pyra” odbywającą się pod honorowym patronatem Starosty Poznańskiego w Muzeum Narodowym Rolnictwa i Przemysłu Rolno-Spożywczego w Szreniawie, a także odbywającym się w ramach imprezy konkursem produktów i potraw z ziemniaka o tytuł „Najlepszy Smak Powiatu Poznańskiego – Smak Pyry 2019” serdecznie zapraszamy na konferencję prasową, która odbędzie się 30 września o godz. 13.00 w Pawilonie X (Centrum Prasowe) Międzynarodowych Targów Poznańskich.
Aby wejść na teren targów, należy posiadać bilet wstępu lub akredytację medialną na odbywające się tym czasie targi Polagra Food, Gastro lub Tech. Zgłoszenia akredytacyjne są przyjmowane drogą elektroniczną na stronie www.press.mtp.pl. Czynne wejścia: Wschodnie, Zachodnie, Północne. Wjazd: brama od ul. Śniadeckich (tylko w przypadku dostępności miejsc na terenie wydarzenia).
Najlepszy Smak Powiatu Poznańskiego – Smak Pyry – Regulamin 2019
Najlepszy Smak Powiatu Poznańskiego – Smak Pyry – Karta zgłoszenia produktu
Lista wydarzeń z kategorii